hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom

Sanda Hasenay   ORCID icon orcid.org/0000-0002-3978-0353 ; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
Svjetlana Mokriš Marendić   ORCID icon orcid.org/0000-0002-9613-3064 ; Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, Osijek, Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 40-46 preuzimanja: 474* citiraj
APA 6th Edition
Hasenay, S. i Mokriš Marendić, S. (2009). Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom. Croatian journal of food science and technology, 1 (1), 40-46. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/53243
MLA 8th Edition
Hasenay, Sanda i Svjetlana Mokriš Marendić. "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom." Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, 2009, str. 40-46. https://hrcak.srce.hr/53243. Citirano 16.09.2019.
Chicago 17th Edition
Hasenay, Sanda i Svjetlana Mokriš Marendić. "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom." Croatian journal of food science and technology 1, br. 1 (2009): 40-46. https://hrcak.srce.hr/53243
Harvard
Hasenay, S., i Mokriš Marendić, S. (2009). 'Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom', Croatian journal of food science and technology, 1(1), str. 40-46. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/53243 (Datum pristupa: 16.09.2019.)
Vancouver
Hasenay S, Mokriš Marendić S. Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 2009 [pristupljeno 16.09.2019.];1(1):40-46. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/53243
IEEE
S. Hasenay i S. Mokriš Marendić, "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom", Croatian journal of food science and technology, vol.1, br. 1, str. 40-46, 2009. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/53243. [Citirano: 16.09.2019.]

Sažetak
Komercijalne baze podataka dostupne hrvatskoj akademskoj zajednici posredstvom Centra za online baze podataka predstavljaju izvor pouzdanih informacija relativno lako dostupnih korisniku. U ovom radu putem deskriptivne analize daje se pregled dostupnih časopisa s cjelovitim člancima iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u komercijalnim bazama ScienceDirect, Cambridge Journals Online i SpringerLink. Baze su pretraživane tijekom travnja 2009. godine po ključnim riječima: "food", "biotechnology", "technology" i "nutrition".

Ključne riječi
online baze podataka; časopisi iz područja biotehničkih znanosti; polja prehrambene tehnologije i biotehnologije

Hrčak ID: 53243

URI
https://hrcak.srce.hr/53243

[engleski]

Posjeta: 921 *