Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 02.05.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 22.05.2019.

Sadržaj

Puni tekst

NITROGEN MATTER AS PARAMETERS OF THE QUALITY OF THE LIVNO AND TRAVNIK CHEESE (str. 55-61)

Amina Hrković-Porobija, Aida Hodžić, Mensur Vegara, Almira Softić, Aida Kavazović, Husein Ohran, Vinko Batinić
Izvorni znanstveni članak


SADRŽAJ KADMIJA, ŽIVE I ŽELJEZA U JETRI I BUBREZIMA JANJADI NA PODRUČJU OPĆINA KAKANJ I ZENICA (str. 63-70)

Salko Muratović, Fehim Korać, Kemal Brodlija, Emir Džomba, Senada Čengić-Džomba, Adnan Muratović, Dženan Hadžić
Izvorni znanstveni članak


COMPARATIVE ANALYSIS OF FEED COSTS ON CATTLE, PIG AND POULTRY FARMS IN THE FADN SAMPLE (str. 71-81)

Josip Juračak, Darko Grbeša, Goran Kiš
Izvorni znanstveni članak


TRADICIONALNA UPOTREBA SAMONIKLOG I KULTIVIRANOG BILJA NA PODRUČJU GRADA VARAŽDINA (HRVATSKA) (str. 83-95)

Ivana Vitasović-Kosić, Mija Kužir
Izvorni znanstveni članak


HORIZONTAL SILO CLOSURE – IS THERE AN ALTERNATIVE TO PLASTIC FILM? (str. 97-106)

Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Ivana Čačić
Stručni rad


Posjeta: 7.462 *