Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 30.09.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 05.11.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Recent Advances in D-Lactic Acid Production from Renewable Resources: Case Studies on Agro-Industrial Waste Streams (str. 293-304)

Maria Alexandri, Roland Schneider, Kerstin Mehlmann, Joachim Venus
Pregledni rad


Revijalni prikaz postupaka interesterifikacije pomoću lipaze za proizvodnju strukturiranih lipida (str. 305-318)

Qabul Dinanta Utama, Azis Boing Sitanggang, Dede Robiatul Adawiyah, Purwiyatno Hariyadi
Pregledni rad


Hibridne mikročestice silicijevog dioksida i lipida kao učinkovito sredstvo za poboljšanje stabilnosti i biološke raspoloživosti kurkumina (str. 319-330)

Yudi Ma, Qiang Wang, Dantong Wang, Juan Huang, Rui Sun, Xinyu Mao, Yuan Tian, Qiang Xia
Izvorni znanstveni članak


Priprema i određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kompleksa koncentrata proteina sirutke i željeza, dobivenog postupkom sušenja raspršivanjem (str. 331-340)

Indrajeet Singh Banjare, Kamal Gandhi, Khushbu Sao, Rajan Sharma
Izvorni znanstveni članak


Microencapsulation of Red Sorghum Phenolic Compounds with Esterified Sorghum Starch as Encapsulant Materials by Spray Drying (str. 341-349)

Adriana García-Gurrola, Susana Rincón, Alberto A. Escobar-Puentes, Alejandro Zepeda, Fernando Martínez-Bustos
Izvorni znanstveni članak


Free Radical Scavenging Properties and Induction of Apoptotic Effects of Fa Fraction Obtained after Proteolysis of Bioactive Peptides from Microalgae Synechococcus sp. VDW (str. 358-368)

Rutairat Suttisuwan, Saranya Phunpruch, Tanatorn Saisavoey, Papassara Sangtanoo, Nuttha Thongchul, Aphichart Karnchanatat
Izvorni znanstveni članak


Strukturne i tehnološko-funkcionalne značajke goveđeg kolagena i njegova primjena u proizvodnji hamburgera (str. 369-377)

Christian Alexandretti, Roberto Verlindo, Guilherme De Souza Hassemer, Alexandra Manzoli, Silvane Souza Roman, Ilizandra Aparecida Fernandes, Geciane Toniazzo Backes, Rogério Luis Cansian, Mônica Beatriz Alvarado Soares, Rodrigo Schwert, Eunice Valduga
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj sastava mesnog nadjeva i promjera kobasica na mikrobiotu i senzorne osobine tradicijskih kobasica od mesa divlje svinje (str. 378-387)

Ivica Kos, Ana Zgomba Maksimović, Marija Zunabović-Pichler, Sigrid Mayrhofer, Konrad J. Domig, Mirna Mrkonjić Fuka
Izvorni znanstveni članak


Carotenoid Production by Rhodotorula mucilaginosa in Batch and Fed-Batch Fermentation Using Agroindustrial Byproducts (str. 388-398)

Tábita Veiga Dias Rodrigues, Thalita D. Amore, Erika Carvalho Teixeira, Janaina Fernandes de Medeiros Burkert
Izvorni znanstveni članak


Biofunctional Attributes and Storage Study of Soy Milk Fermented by Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus helveticus (str. 399-407)

Birendra Kumar Mishra, Subrota Hati, Sujit Das, Jashbhai B. Prajapati
Izvorni znanstveni članak


Sastav hlapljivih tvari, boja i senzorna kakvoća jakih alkoholnih pića obogaćenih medicinskom gljivom Ganoderma lucidum i biljnim ekstraktom (str. 408-417)

Sonja P. Veljović, Nikola S. Tomić, Miona M. Belović, Ninoslav J. Nikićević, Predrag V. Vukosavljević, Miomir P. Nikšić, Vele V. Tešević
Izvorni znanstveni članak


Influence of D-Amino Acids in Beer on Formation of Uric Acid (str. 418-425)

Yuhe Kan, Zhikun Zhang, Kunhao Yang, Mengru Ti, Yongqi Ke, Li Wu, Jingkui Yang, Yujian He
Prethodno priopćenje


Effect of Sheep’s Milk Composition on Strength and Syneresis of Rennet-Induced Milk Gel During Lactation (str. 426-433)

Ante Rako, Milna Tudor Kalit, Samir Kalit
Kratko priopćenje


Posjeta: 27.345 *