Food Technology and Biotechnology , Vol. 57 No. 3, 2019.
- Datum izdavanja: 30.09.2019.
- Objavljen na Hrčku: 05.11.2019.
Sadržaj
Puni tekst
Maria Alexandri, Roland Schneider, Kerstin Mehlmann, Joachim Venus
Pregledni rad
Qabul Dinanta Utama, Azis Boing Sitanggang, Dede Robiatul Adawiyah, Purwiyatno Hariyadi
Pregledni rad
Yudi Ma, Qiang Wang, Dantong Wang, Juan Huang, Rui Sun, Xinyu Mao, Yuan Tian, Qiang Xia
Izvorni znanstveni članak
Indrajeet Singh Banjare, Kamal Gandhi, Khushbu Sao, Rajan Sharma
Izvorni znanstveni članak
Adriana García-Gurrola, Susana Rincón, Alberto A. Escobar-Puentes, Alejandro Zepeda, Fernando Martínez-Bustos
Izvorni znanstveni članak
Chotika Jirasuteeruk, Chockchai Theerakulkait
Izvorni znanstveni članak
Rutairat Suttisuwan, Saranya Phunpruch, Tanatorn Saisavoey, Papassara Sangtanoo, Nuttha Thongchul, Aphichart Karnchanatat
Izvorni znanstveni članak
Christian Alexandretti, Roberto Verlindo, Guilherme De Souza Hassemer, Alexandra Manzoli, Silvane Souza Roman, Ilizandra Aparecida Fernandes, Geciane Toniazzo Backes, Rogério Luis Cansian, Mônica Beatriz Alvarado Soares, Rodrigo Schwert, Eunice Valduga
Izvorni znanstveni članak
Ivica Kos, Ana Zgomba Maksimović, Marija Zunabović-Pichler, Sigrid Mayrhofer, Konrad J. Domig, Mirna Mrkonjić Fuka
Izvorni znanstveni članak
Tábita Veiga Dias Rodrigues, Thalita D. Amore, Erika Carvalho Teixeira, Janaina Fernandes de Medeiros Burkert
Izvorni znanstveni članak
Birendra Kumar Mishra, Subrota Hati, Sujit Das, Jashbhai B. Prajapati
Izvorni znanstveni članak
Sonja P. Veljović, Nikola S. Tomić, Miona M. Belović, Ninoslav J. Nikićević, Predrag V. Vukosavljević, Miomir P. Nikšić, Vele V. Tešević
Izvorni znanstveni članak
Yuhe Kan, Zhikun Zhang, Kunhao Yang, Mengru Ti, Yongqi Ke, Li Wu, Jingkui Yang, Yujian He
Prethodno priopćenje
Ante Rako, Milna Tudor Kalit, Samir Kalit
Kratko priopćenje
Posjeta: 27.345 *