Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.01.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 08.01.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Antimicrobial efficiency of medicinal plants and their influence on cheeses quality (str. 3-12)

Nikola Puvača, Dragana Ljubojević Pelić, Vedran Tomić, Robert Radišić, Spasenija Milanović, Dragan Soleša, Dragana Budakov, Magdalena Cara, Vojislava Bursić, Aleksandra Petrović, Gorica Vuković, Miloš Pelić, Bojan Konstantinović, Marijana Carić
Pregledni rad


Physico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese (str. 13-27)

Mirela Lučan, Jasmina Ranilović, Vedran Slačanac, Tanja Cvetković, Ljiljana Primorac, Davorka Gajari, Helena Tomić Obrdalj, Marko Jukić, Jasmina Lukinac Čačić
Izvorni znanstveni članak


Clonal diversity and antifungal susceptibility of Candida spp. recovered from cow milk (str. 40-49)

Harun Hizlisoy, Nurhan Ertas Onmaz, Serhat Al, Fulden Karadal, Yeliz Yildirim, Zafer Gonulalan, K. Semih Gumussoy, Gonca Demir Aydemir, Filiz Kasap Tekinsen, Gokcen Dinc
Izvorni znanstveni članak


Evolution of volatile compounds from milk to curd during manufacturing of Mozzarella (str. 50-58)

Giuseppe Natrella, Giuseppe Gambacorta, Pasquale De Palo, Jose Manuel Lorenzo, Michele Faccia
Izvorni znanstveni članak


The effect of storage on the yogurt fatty acid profile (str. 59-70)

Beata Paszczyk, Joanna Łuczyńska, Magdalena Polak-Śliwińska
Prethodno priopćenje


Posjeta: 16.348 *