Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 06.10.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 06.10.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Proteinski, masno-kiselinski i mineralni profili te antioksidacijski kapacitet Kupreškog sira u različitim fazama zrenja (str. 189-200)

Zlatan Sarić, Lejla Hozić, Smail Žilić, Tarik Dizdarević, Ivana Sredović-Ignjatović, Bojana Špirović, Mirjana Kresović, Danijel Milinčić, Miroljub Barać
Izvorni znanstveni članak


Probiotički jogurt od devinog mlijeka s dodatkom inulina: antibakterijsko, antioksidacijsko i antidijabetičko djelovanje (str. 201-212)

Imen Mahmoudi, Olfa Ben Moussa, Mouna Boulares, Moncef Chouaibi, Mnasser Hassouna
Izvorni znanstveni članak


Sastav masnih kiselina i slobodnih aminokiselina sinbiotičkog kozjeg sira sa slobodnim i inkapsuliranim probioticima (str. 226-236)

Nazan Kavas, Gökhan Kavas, Özer Kınık, Mustafa Ateş, Gülçin Şatır, Muammer Kaplan
Izvorni znanstveni članak


Učinak utjecaja vezanih uz pojedinu životinju i nekih okolišnih utjecaja na dnevnu proizvodnju mlijeka mliječnih krava u uvjetima toplinskog stresa (str. 250-260)

Nenad Mićić, Dragan Stanojević, Ljiljana Samolovac, Veselin Petričević, Nenad Stojiljković, Vesna Gantner, Vladan Bogdanović
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj stadija laktacije na hematološke i biokemijske pokazatelje u krvi lakon ovce (str. 261-269)

Zvonko Antunović, Boro Mioč, Željka Klir Šalavardić, Ivan Širić, Valentino Držaić, Mislav Đidara, Ana Džaja, Josip Novoselec
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 6.947 *