Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 29.09.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 30.09.2010.

Sadržaj

Puni tekst

An overview of researches on cheeses ripening in animal skin (str. 149-155)

Milna Tudor Kalit, Samir Kalit, Jasmina Havranek
Pregledni rad


Prevention of urogenital infections by oral administration of probiotic lactobacilli (str. 156-165)

Vedran Slačanac, Jovica Hardi, Mirela Lučan, Rajka Božanić, Sabina Galić, Daliborka Koceva-Komlenić
Pregledni rad


Non-nutritional factors of milk urea concentration in Holstein cows from large dairy farms in Croatia (str. 166-174)

Miljenko Konjačić, Nikolina Kelava, Zdenko Ivkić, Ante Ivanković, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec, Jelena Ramljak, Pero Mijić
Izvorni znanstveni članak


Growth of ABT-5 bacteria culture in whey supplemented with whey protein concentrate (str. 175-182)

Bojan Matijević, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak


In-situ inhibition of Staphylococcus aureus by lactic acid bacteria consortia from two traditional Slovenian raw milk cheeses (str. 183-190)

Aljoša Trmčić, Tanja Obermajer, Andreja Čanžek Majhenič, Irena Rogelj, Bojana Bogovič Matijašić
Izvorni znanstveni članak


The potential of dairy wastewater for denitrification (str. 191-197)

Tibela Landeka Dragičević, Marijana Zanoški Hren, Dijana Grgas, Igor Buzdum, Mirjana Čurlin
Izvorni znanstveni članak


The improvement of dairy wastewater treatment efficiency by the addition of bioactivator (str. 198-206)

Sanja Posavac, Tibela Landeka Dragičević, Marijana Zanoški Hren
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 34.267 *