Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 14.10.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 26.10.2013.

Sadržaj

Puni tekst

INFLUENCE OF TYPES AND FORMS OF FOOD ON PRODUCTION PERFORMANCES OF FATTENING PIGS (str. 3-9)

Jakov Jurčević, Velimir Sili, Laura Vargović, Damir Rimac, Matej Galić
Izvorni znanstveni članak


QUALITATIVE AND ENERGETIC CHANGES OF HAZELNUTS AFTER THE PROCESS OF CONVECTIVE DRYING (str. 11-19)

Ana Matin, Tajana Krička, Vanja Jurišić, Nikola Bilandžija, Ivan Kuže, Neven Voća
Izvorni znanstveni članak


PRODUCTIVITY AND EGGS QUALITY OF FREE RANGE RAISED HRVATICA HENS (str. 21-24)

Zlatko Janječić, Stjepan Mužic, Dalobor Bedeković, Zoran Grgić, Gordana Duvnjak, Marina Ćurak, Tihana Bišćan
Izvorni znanstveni članak


RECENT DATA ON THE MECHANISM OF FUMONIZIN B1 NEUROTOXICITY (str. 25-33)

Ana-Marija Domijan
Pregledni rad


MYCOTOXINS IN FOODS, FEEDS AND THEIR COMPONENTS (str. 35-45)

Agnieszka Waśkiewicz, Piotr Goliński
Pregledni rad


REPLACEMENT OF ANTIBIOTICS WITH BIOLOGICAL BY ACTIVE SUBSTANCES IN POULTRY NUTRITION (str. 47-55)

Zlatko Janječić, Katarina Gabrić, Nina Karapandža, Sara Matanović
Stručni rad


Posjeta: 15.020 *