Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 24.03.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 26.03.2014.

Sadržaj

Puni tekst

NUTRITIVE VALUE COMPARISON OF THREE LUPINE VARIETIES (BOREGINE, DIETA, DUKAT) (str. 59-67)

Leo Kroupa, Nora Mas, Ivan Král, Eva Straková, Pavel Suchý, Vlasta Šerman
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF RAPESEED CAKE ON PRODUCTION PERFORMANCE OF BROILER (str. 69-75)

Jasna Pintar, Dalibor Bedeković, Stjepan Mužic, Zlatko Janječić, Ksenija Gazić, Katarina Mlinarić
Izvorni znanstveni članak


INHIBITION OF GROWTH OF SIGNIFICANT MYCOTOXIGENIC FUNGI BY ANTIFUNGAL AGENTS IN ANIMAL FEED (str. 77-88)

Gabriella Kanižai Šarić, Tomislav Klapec, Boajan Šarkanj, Zlata Milaković, Irena Jug
Izvorni znanstveni članak


COMPARISON OF BLOOD MINERAL CONCENTRATION IN SHEEP BETWEEN DUBROVNIK RUDA AND ZETSKA ZUJA (str. 89-94)

Zvonko Antunović, Božidarka Marković, Josip Novoselec, Marcela Šperanda, Milan Marković, Željka Klir, Dušica Radonjić, Mislav Đidara
Izvorni znanstveni članak


SPECIFIC NUTRITIONAL NEEDS OF THE ENDURANCE HORSE (str. 95-101)

Mirjana Baban, Maja Gregić, Kristina Budimir, Matija Domaćinović, Nikica Prvanović Babić, Pero Mijić, Tina . Bobić
Stručni rad


BEE POLLEN AS POSSIBLE FOOD SUPPLEMENT TO ANIMAL NUTRITION (str. 103-110)

Ivana Klarić, Matija Domaćinović, Danijela Samac, Zvonimir Steiner, Mario Ronta, Mislav Đidara
Stručni rad


Posjeta: 6.987 *