Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 741 Kb
str. 201-201
preuzimanja: 128
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (3.), 201-201. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/259411
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 3., 2021, str. 201-201. https://hrcak.srce.hr/259411. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 3. (2021): 201-201. https://hrcak.srce.hr/259411
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(3.), str. 201-201. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/259411 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 24.12.2024.];23.(3.):201-201. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/259411
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 3., str. 201-201, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/259411. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tomaž Polak, Lea Demšar, Andrea Rukavina, Mateja Lušnic Polak
Fatty acid profile of slovenian farmed rainbow trout
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Marina Krvavica, Rea Kotlar, Marijana Drinovac Topalović, Mladenka Šarolić
Effect of technology differences on chemical and sensory properties of Dalmatinska pečenica (PGI)
REVIEW
Domagoj Gabrić, Mia Kurek, Mario Ščetar, Kata Galić
Application of moisture absorbers for meat and fish packaging
REVIEW
Ivan Stupnišek, Mateja Jež Rogelj , Ramona Franić
Pig farming sector in the terms of agricultu- ral and rural policy
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
259411
URI
https://hrcak.srce.hr/259411
Datum izdavanja:
7.6.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.560
*