Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 107 Kb

str. 309-309

preuzimanja: 143

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivan Poljanec, Nives Marušić Radovčić, Josipa Katavić, Helga Medić
Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na udio masti, sastav masnih kiselina i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Mario Škrivanko
Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Marin Čagalj, Ivo Grgić, Mate Paštar, Marko Ivanković
Potencijal poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Bosne i Hercegovine za zaštitu oznakom kvalitete proizvoda Europske unije

STRUČNI RAD
Jelka Pleadin, Tina Lešić, Ivica Kos, Greta Krešić, Nina Kudumija, Lidija Dergestin Bačun, Ana Vulić, Tomislav Dujić, Nada Vahčić
Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

261533

URI

https://hrcak.srce.hr/261533

Datum izdavanja:

15.7.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 790 *