Skip to the main content
  • Publication date: 01.05.2014.
  • Published on HRČAK: 04.01.2015.

Table of contents

Full text

Udio i stupanj oksidacije masti i sastav masnih kiselina industrijskog i tradicionalnog Baranjskog kulena (page 238-243)

Nives Marušić Radovčić, Sanja Heleš, Sanja Vidače, Tibor Janči, Tomislav Petrak, Helga Medić
Other


Sastav janjećeg trupa (page 244-249)

Lamb carcass composition (page 270-0)

Ana Kaić, prof. Boro Mioč
Review article


Dezinfekcija u stočarskoj proizvodnji (page 250-254)

Prof. Marija Vučemilo, doc. Kristina Matković, prof. Željko Pavičić, Mario Ostović, Marijan Benić
Review article


Zuwachs und Konditionsindex – zwei wichtige Faktoren in der Pfahlmuschelzucht (page 259-259)

Ivan Župan, mr. Tomislav Šarić,
Professional paper


Visits: 11.816 *