Skip to the main content
  • Publication date: 02.05.1955.
  • Published on HRČAK: 22.04.2010.

Table of contents

Full text

Kako se maslac oblikuje, umata, označuje i uskladištuje (page 98-100)

Matej Markeš
Professional paper


Upala vimena (page 101-104)

Branko Oklješa
Professional paper


Mlijeko i mliječni proizvodi u okviru naših zakonskih propisa (page 104-107)

Ivan Bach
Professional paper


Neka zapažanja o mljekarskim gazdinstvima u SAD-u (page 107-110)

Ljubiša Golubović
Professional paper


Danski sir Samsoe (page 110-112)

Miroslava Pospišil
Professional paper


O jednom slučaju nenormalne boje tijesta kačkavalja (page 113-114)

Đorđe Zonji
Professional paper


Koliko se o kravi brineš, toliko ćeš od nje i dobiti (page 114-115)

Dinko Kaštelan
Professional paper


Tečaj za polukvalificirane radnike TMP "Pionir" Županja (page 115-116)

Ružica Čizmarević
News


Visits: 42.507 *