Skip to the main content

Index


Full text: croatian pdf 312 Kb

page 299-299

downloads: 281

cite

Full text: english pdf 312 Kb

page 299-299

downloads: 247

cite

Full text: german pdf 312 Kb

page 299-299

downloads: 219

cite

Full text: italian pdf 312 Kb

page 299-299

downloads: 213

cite

Full text: spanish pdf 312 Kb

page 299-299

downloads: 229

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Mikuš , T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Stavovi hrvatskih potrošača mesa prema proizvodima i proizvodnji u skladu sa zahtjevima za dobrobit životinja ......................................................................................................................................300
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Kemijski sastav i pojavnost mikotoksina u tradicionalnim mesnim proizvodima podrijetlom s domaćinstava Bosne i Hercegovine .........................................................................................................309
STRUČNI RAD
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Držanje ovaca i koza u ekološkoj proizvodnji ..........................................................................................317
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Analogija u prijenosu 40K i 137Cs iz hrane u meso preživača .................................................................344
PREGLEDNI RAD
Dobeic, M.
Ozon kao alternativni dezinficijens u prehrambenoj industriji ............................................................352

Keywords

Hrčak ID:

185167

URI

https://hrcak.srce.hr/185167

Publication date:

18.7.2017.

Article data in other languages: english german italian spanish

Visits: 2.570 *