Kazalo
SADRŽAJ
Sažetak
Aktualno
Dani hrvatskog pršuta
Iz HPA
Certificiranje proizvoda
Autohtoni zaštićeni proizvodi
Iz literature i prakse
Značaj „obogaćenih jaja“ u ljudskoj prehrani
Slavonska šunka - prava delicija za Uskršnji stol
Dezinfekcija-dezinsekcija
Kukci – štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu
Prehrambeni aditivi
Riba našeg mora
Kokotić oštruljić
Događanja
Počele prijave za “2. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2015.”
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Stanišić, N., Č. Radović, S. Stajić, D. Živković, I. Tomašević
Fizikalno-kemijska svojstva mesa svinja pasmine mangulica
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Čorbo, S., S. Dedić , H. Makić, H. Omanović
Kvaliteta lipida masti brojlera u zavisnosti od primijenjenog sojinog ulja i goveđeg loja u hranidbi brojlera
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić, I., M. Zrakić, L. Hadelan
Proizvodno - potrošna bilanca svinjskog mesa u Hrvatskoj
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Moslavac, T., S. Jokić, D. Šubarić, K. Aladić, V. Panzalović
Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Njari, B., Ž. Cvrtila Fleck, L. Kozačinski
Proizvodnja ždrebećih kobasica
Ključne riječi
Hrčak ID:
138219
URI
Datum izdavanja:
15.3.2015.
Posjeta: 912 *