Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 92 Kb

str. 388-388

preuzimanja: 89

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Andrija Škrlec, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Darija Bendelja Ljoljić, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Učinak djelomične zamjene NaCl s KCl na fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Milica Cvijetić Stokanović, Jelena Mutić
Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kristina Gvozdanović, Goran Kušec, Ružica Lončarić, Ivona Djurkin Kušec, Igor Kralik, Jelena Kristić, Sanja Jelić Milković, Zoran Škrtić, Zlata Kralik
Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Nada Knežević, Marina Palfi, Karolina Vrandečić, Ivana Dodlek Šarkanj, Jasenka Ćosić
Oznake zemljopisnog porijekla poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

265014

URI

https://hrcak.srce.hr/265014

Datum izdavanja:

15.10.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski talijanski španjolski talijanski

Posjeta: 827 *