Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.04.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 01.04.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Mogućnosti provedbe genomske selekcije za male populacije goveda - primjer Hrvatske (str. 86-97)

Marija Špehar, Zdenko Ivkić, Ivica Vranić, Josip Crnčić, Maja Dražić, Davor Pašalić, Zdravko Barać
Pregledni rad


Effect of the feeding system and the production season on the protein fraction content in milk (str. 98-107)

Jolanta Król, Aneta Brodziak, Witold Chabuz, Zygmunt Litwińczuk, Joanna Barłowska
Izvorni znanstveni članak


Quarter milking parameters by lactation in dairy cows (str. 108-115)

Ramutė Mišeikienė, Saulius Tušas, Paulius Matusevičius, Sigita Kerzienė
Izvorni znanstveni članak


Management of blood lipid profile and oxidative status in Holstein and Simmental dairy cows during lactation (str. 116-124)

Dejan Obućinski, Dragan Soleša, Denis Kučević, Radivoj Prodanović, Mirela Tomaš Simin, Dragana Ljubojević Pelić, Olivera Đuragić, Nikola Puvača
Izvorni znanstveni članak


Functional and sensory properties of olives fortified spreadable cheese (str. 125-137)

Maja Repajić, Anamarija Grudenić, Branka Levaj
Izvorni znanstveni članak


Microbiological quality of mare’s milk and trends in chemical composition by comparison of different analytical methods (str. 138-146)

Ana Končurat, Lidija Kozačinski, Nina Bilandžić, Željka Cvrtila, Tomislav Sukalić, Marija Sedak, Miroslav Benić
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 19.622 *