Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 19.07.2012.
  • Objavljen na Hrčku: 19.07.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Antioxidant and antimicrobial activity of extracts obtained from rosemary (Rosmarinus officinalis) and vine (Vitis vinifera) leaves (str. 1-8)

Helena Abramovič, Petra Terpinc, Ivana Generalić, Danijela Skroza, Anja Klančnik, Višnja Katalinić, Sonja Smole Možina
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola (str. 9-18)

Karolina Brkić Bubola, Olivera Koprivnjak, Barbara Sladonja, Dubravka Škevin, Ivana Belobrajić
Izvorni znanstveni članak


Baking quality parameters of wheat in relation to endosperm storage proteins (str. 19-25)

Daniela Horvat, G. Drezner, Rezica Sudar, D. Magdić, Valentina Španić
Izvorni znanstveni članak


Influence of buckwheat and chestnut flour addition on properties of corn extrudates (str. 26-33)

A. Jozinović, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić
Izvorni znanstveni članak


Determination of the controlling resistance to moisture transfer during drying (str. 34-45)

T. Jurendić
Izvorni znanstveni članak


Dietary intake of Croatian lactating women (str. 46-53)

Greta Krešić, Mihela Dujmović, Milena L. Mandić, Dinka Redžić
Izvorni znanstveni članak


Antioxidant activity of some (7-hydroxy-2-oxo-2H-chromen-4-yl) acetic acid derivatives (str. 54-63)

Maja Molnar, M. Čačić
Izvorni znanstveni članak


Content of certain food components in flesh and stones of the cornelian cherry (Cornus mas L.) genotypes (str. 64-70)

R. Vidrih, Ž. Čejić, J. Hribar
Izvorni znanstveni članak


Polychlorinated biphenyls – toxicity and risks (str. 71-80)

Ivana Kmetič, Teuta Murati, Kristina Kvakan, Martina Ivanjko, B. Šimić
Pregledni rad


Dietary exposure assessment of ß-lactam antibiotic residues in milk on Croatian market (str. 81-84)

Natalija Vragović, D. Bažulić, N. Zdolec
Stručni rad


Simunovic honored with Tung Award (str. 86-86)


Vijest


BOOK REVIEW-Book: Hygienic design of food factories (str. 87-87)


Recenzija, Prikaz slučaja


New book DIETARY TRENDS (str. 88-88)


Vijest


Posjeta: 50.822 *