|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: travnja 2019.
Objavljen na Hrčku: 1. 4. 2019.
Sadržaj |
Puni tekst |
Mogućnosti provedbe genomske selekcije za male populacije goveda - primjer Hrvatske
(str.86-97)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Opportunities of implementing the genomic selection in small populations - the Croatian case
(str.86-97)
|
engleskipdf 1 MB
|
Marija Špehar, Zdenko Ivkić, Ivica Vranić, Josip Crnčić, Maja Dražić, Davor Pašalić, Zdravko Barać
Pregledni rad
|
|
Utjecaj sustava hranidbe i sezone laktacije na udjel proteina u mlijeku
(str.98-107)
|
hrvatskipdf 236 KB
|
Effect of the feeding system and the production season on the protein fraction content in milk
(str.98-107)
|
engleskipdf 236 KB
|
Jolanta Król, Aneta Brodziak, Witold Chabuz, Zygmunt Litwińczuk, Joanna Barłowska
Izvorni znanstveni članak
|
|
Muzni parametri u ovisnosti o četvrti vimena i broju laktacija
muznih krava
(str.108-115)
|
hrvatskipdf 270 KB
|
Quarter milking parameters by lactation in dairy cows
(str.108-115)
|
engleskipdf 270 KB
|
Ramutė Mišeikienė, Saulius Tušas, Paulius Matusevičius, Sigita Kerzienė
Izvorni znanstveni članak
|
|
Upravljanje lipidnim profilom i oksidacijskim statusom kod krava holstein i simentaske pasmine tijekom laktacije
(str.116-124)
|
hrvatskipdf 231 KB
|
Management of blood lipid profile and oxidative status in Holstein and Simmental dairy cows during lactation
(str.116-124)
|
engleskipdf 231 KB
|
Dejan Obućinski, Dragan Soleša, Denis Kučević, Radivoj Prodanović, Mirela Tomaš Simin, Dragana Ljubojević Pelić, Olivera Đuragić, Nikola Puvača
Izvorni znanstveni članak
|
|
Funkcionalna i senzorska svojstva sirnog namaza obogaćenog maslinama
(str.125-137)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Functional and sensory properties of olives fortified spreadable cheese
(str.125-137)
|
engleskipdf 1 MB
|
Maja Repajić, Anamarija Grudenić, Branka Levaj
Izvorni znanstveni članak
|
|
Praćenje mikrobiološke kvalitete i promjena kemijskog sastava mlijeka kobila primjenom različitih analitičkih metoda
(str.138-146)
|
hrvatskipdf 222 KB
|
Microbiological quality of mare’s milk and trends in chemical composition by comparison of different analytical methods
(str.138-146)
|
engleskipdf 222 KB
|
Ana Končurat, Lidija Kozačinski, Nina Bilandžić, Željka Cvrtila, Tomislav Sukalić, Marija Sedak, Miroslav Benić
Izvorni znanstveni članak
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|