hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.58 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.58 No.2
Datum izdavanja: Svibanj 2008.

Objavljen na Hrčku: 15.05.2008.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI® B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta (str.95-115) hrvatskipdf 662 KB
Influence of probiotic strain Bifidobacterium animalis subsp. lactis lafti® b94, inulin and transglutaminase on the properties of set- style yoghurt (str.95-115) engleskipdf 662 KB
Maja Benković, Blaženka Kos, Katarina Tonković, Andreja Leboš, Jagoda Šušković, Ljerka Gregurek
Izvorni znanstveni članak
 
Sirutka - sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo (str.117-130) hrvatskipdf 383 KB
Whey - raw material for the production of baker starter-cultures (str.117-130) engleskipdf 383 KB
Jasna Mrvčić, Damir Stanzer, Dragana Božić, Vesna Stehlik-Tomas
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata (str.131-149) hrvatskipdf 877 KB
Influence of whey protein concentrate addition on textural properties of corn flour extrudates (str.131-149) engleskipdf 877 KB
Mladen Brnčić, Damir Ježek, Suzana Rimac Brnčić, Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo
Izvorni znanstveni članak
 
Primjena spektroskopskih tehnika i kemometrijskih metoda u tehnologiji mlijeka (str.151-169) hrvatskipdf 432 KB
The use of spectroscopic techniques and chemometric methods in milk technology (str.151-169) engleskipdf 432 KB
Bojan Matijević, Marijana Blažić
Pregledni rad
 
Utjecaj temperature i dodatka glukoze na rast i preživljavanje bakterija BCT kulture u sojinom mlijeku (str.171-179) hrvatskipdf 298 KB
Influence of temperature and glucose addition on growth and survival of bacteria from BCT culture in soymilk (str.171-179) engleskipdf 298 KB
Rajka Božanić, Galja Pletikapić, Sandy Lovković
Izvorni znanstveni članak
 
Molekularna osnova funkcionalnosti proteina sirutke (str.181-193) hrvatskipdf 224 KB
Molecular basis of whey protein functionality (str.181-193) engleskipdf 224 KB
Zoran Herceg, Anet Režek, Suzana Rimac Brnčić
Stručni rad
 
Posjeta: 13.359 *