|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: svibnja 2008.
Objavljen na Hrčku: 15. 5. 2008.
Sadržaj |
Puni tekst |
Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI® B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta
(str.95-115)
|
hrvatskipdf 662 KB
|
Influence of probiotic strain Bifidobacterium animalis subsp. lactis lafti® b94, inulin and transglutaminase on the properties of set- style yoghurt
(str.95-115)
|
engleskipdf 662 KB
|
Maja Benković, Blaženka Kos, Katarina Tonković, Andreja Leboš, Jagoda Šušković, Ljerka Gregurek
Izvorni znanstveni članak
|
|
Sirutka - sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo
(str.117-130)
|
hrvatskipdf 383 KB
|
Whey - raw material for the production of baker starter-cultures
(str.117-130)
|
engleskipdf 383 KB
|
Jasna Mrvčić, Damir Stanzer, Dragana Božić, Vesna Stehlik-Tomas
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na teksturalna svojstva izravno ekspandiranog kukuruznog ekstrudata
(str.131-149)
|
hrvatskipdf 877 KB
|
Influence of whey protein concentrate addition on textural properties of corn flour extrudates
(str.131-149)
|
engleskipdf 877 KB
|
Mladen Brnčić, Damir Ježek, Suzana Rimac Brnčić, Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo
Izvorni znanstveni članak
|
|
Primjena spektroskopskih tehnika i kemometrijskih metoda u tehnologiji mlijeka
(str.151-169)
|
hrvatskipdf 432 KB
|
The use of spectroscopic techniques and chemometric methods in milk technology
(str.151-169)
|
engleskipdf 432 KB
|
Bojan Matijević, Marijana Blažić
Pregledni rad
|
|
Utjecaj temperature i dodatka glukoze na rast i preživljavanje bakterija BCT kulture u sojinom mlijeku
(str.171-179)
|
hrvatskipdf 298 KB
|
Influence of temperature and glucose addition on growth and survival of bacteria from BCT culture in soymilk
(str.171-179)
|
engleskipdf 298 KB
|
Rajka Božanić, Galja Pletikapić, Sandy Lovković
Izvorni znanstveni članak
|
|
Molekularna osnova funkcionalnosti proteina sirutke
(str.181-193)
|
hrvatskipdf 224 KB
|
Molecular basis of whey protein functionality
(str.181-193)
|
engleskipdf 224 KB
|
Zoran Herceg, Anet Režek, Suzana Rimac Brnčić
Stručni rad
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|