hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XI No. 2, 2009.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XI No. 2
Datum izdavanja: travnja 2009.

Objavljen na Hrčku: 17. 5. 2010.
Sadržaj Puni tekst
 
KVALITETA PILECEGA MESA IZ EKOLOŠKOGA I KONVENCIONALNOGA TOVA (str.110-122) hrvatskipdf 256 KB
Helga Medić, JAnko Nežak
Izvorni znanstveni članak
 
UTJECAJ OVITKA I STARTER KULTURA NA KVALITETU FERMENTIRANIH KOBASICA (str.113-122) hrvatskipdf 207 KB
Helga Medić, Sanja Vidaček, Nives Marušić, Viktor Šatović, Jadranko Nežak
Izvorni znanstveni članak
 
LACTOFLORA AND SENSORIAL CHARACTERISTICS OF EXPERIMENTALLY PRODUCED BOSNIAN SOUDJOUK (str.123-130) engleskipdf 175 KB
Davor Alagić, Faruk Čaklovica, Muhamed Smajlović, Kenan Čaklovica, Enida Članjak
Izvorni znanstveni članak
 
ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA BAKTERIJA MLIJECNE KISELINE IZ HRANE (str.130-133) hrvatskipdf 91 KB
Nevijo Zdolec, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Ivana Filipović, Bela Njari
Stručni rad
 
NAJCEŠCI PROBLEMI U PROIZVODNJI PRŠUTA (str.134-143) hrvatskipdf 1011 KB
Danijel Karoly
Stručni rad
 
Posjeta: 37.446 *