hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 1 No. 1
Datum izdavanja: srpanj 2009.

Objavljen na Hrčku: 8. 6. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Total phenol content and antioxidant activity of water solutions of plant extracts (str.1-7) engleskipdf 132 KB
Mirela Kopjar, Vlasta Piližota, J. Hribar, M. Simčić
Izvorni znanstveni članak
 
Food patterns in intake of dietary fibre in small group of Croatian adults (str.8-14) engleskipdf 126 KB
Antonija Perl Pirički, Milena L. Mandić, Daniela Kenjerić, Ljiljana Primorac
Izvorni znanstveni članak
 
The influence of temperature on rehydration and sorption properties of freeze-dried strawberries (str.15-23) engleskipdf 162 KB
Agnieszka Ciurzyńska, A. Lenart
Izvorni znanstveni članak
 
Prevention of thermal degradation of red currant juice anthocyanins by phenolic compounds addition (str.24-30) engleskipdf 117 KB
Mirela Kopjar, Vlasta Piližota, D. Šubarić, J. Babić
Izvorni znanstveni članak
 
Impact analysis of different chemical pre-treatments on colour of apple discs during drying process (str.31-35) engleskipdf 141 KB
D. Magdić, Jasmina Lukinac, Stela Jokić, F. Čačić-Kenjerić, M. Bilić, D. Velić
Izvorni znanstveni članak
 
Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi (str.36-39) hrvatskipdf 87 KB
Acceptability of sweet potato dishes in preschool children (str.36-39)  
Antonija Perl Pirički, Katica Boban, Ljiljana Primorac, Ines Banjari
Kratko priopćenje
 
Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom (str.40-46) hrvatskipdf 1 MB
The journals in the field of biotechnological sciences, food processing technology and biotechnology accessible in commercial full-text databases (str.40-46)  
Sanda Hasenay, Svjetlana Mokriš Marendić
Stručni rad
 
EHEDG in Eastern Europe (str.47-49) engleskipdf 47 KB
Huub Lelieveld
Ostalo
 
Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana (str.51-51) hrvatskipdf 138 KB
Recenzija, Prikaz  
Posjeta: 15.291 *