Sadržaj |
Puni tekst |
Povijest mljekarstva u Hrvatskoj
(str.231-239)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
(str.231-239)
|
|
Jasmina Lukač-Havranek
Stručni rad
|
|
Dukat - jučer, danas...
(str.240-241)
|
hrvatskipdf 366 KB
|
(str.240-241)
|
|
Inga Kesner-Koren, Ljerka Kršev
Vijest
|
|
"SIRELA" i bilogorsko-podravsko mljekarstvo (povijesni prikaz razvoja)
(str.242-245)
|
hrvatskipdf 634 KB
|
(str.242-245)
|
|
Slavko Kirin, Ivan Štefekov
Vijest
|
|
Razvoj Vindije
(str.246-249)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
(str.246-249)
|
|
Branka Magdalenić, Boris Ivko
Vijest
|
|
Kratka povijest "Zdenke"
(str.250-252)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
(str.250-252)
|
|
Đuro Mišanović
Vijest
|
|
Proizvodno-gospodarski čimbenici proizvodnje i otkupa mlijeka na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske
(str.253-260)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Production and economic factors of milk production and buying off on the Croatian family farms
(str.253-260)
|
|
Branko Rezo
Izvorni znanstveni članak
|
|
Izravna prodaja mlijeka u Hrvatskoj
(str.261-268)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Direct milk selling in Croatia
(str.261-268)
|
|
Jasmina Lukač-Havranek, Damir Kovačić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Prognoza potrošnje mlijeka u Hrvatskoj
(str.269-276)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Projecting milk consumption in Croatia
(str.269-276)
|
|
Miroslav Božić, Damir Kovačić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Bakterije mliječne kiseline kao probiotici
(str.277-284)
|
|
Lactic acid bacteria as probiotics
(str.277-284)
|
engleskipdf 1 MB
|
Irena Rogelj
Izlaganje sa skupa
|
|
Svježi proizvodi - jogurt, fermentirano mlijeko, sirna masa i svježi sir
(str.285-298)
|
|
Fresh Products - Yoghurt, Fermented Milks, Quarg and Fresh Cheese
(str.285-298)
|
engleskipdf 2 MB
|
Z. Puhan, F.M. Driessen, P. Jelen, A.Y. Tamime
Pregledni rad
|
|
IDF - specijalno Izdanje broj 9404
(str.299-304)
|
hrvatskipdf 587 KB
|
Vijest
|
|
XXXI. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
(str.305-306)
|
hrvatskipdf 287 KB
|
Vijest
|
|
Kazalo 1994
(str.310-312)
|
hrvatskipdf 413 KB
|
Kazalo
|
|
Prikazi iz stručne literature
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Vijest
|
|