hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.30 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.30 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1980.

Objavljen na Hrčku: 11.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Karakteristike Pediococcus vrsta izdvojenih iz kačkavalja (str.99-106) hrvatskipdf 1 MB
Characteristics of Pediococci isolated from kachkaval cheese (str.99-106)  
Miroslav Andrić, Marija Šutić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj vremena zaštitnog premazivanja na tok zrenja tamiškog sira (str.107-110) hrvatskipdf 577 KB
The influence of time of application of protective plastic coating on Tamish cheese ripening (str.107-110)  
Mihajlo Ostojić
Izvorni znanstveni članak
 
Domaće vrste sireva bilogorsko-podravske regije i mogućnosti njihove industrijske proizvodnje (str.111-116) hrvatskipdf 894 KB
Local type of cheeses from the region of Bilogora and Podravina and possibility of their industrial manufacture (str.111-116)  
Slavko Kirin
Pregledni rad
 
Zootehničar sela - profil suvremenog otkupljivača mlijeka na sabirnom mjestu (str.117-124) hrvatskipdf 1011 KB
Velimir Jovanović
Stručni rad
 
Mljekarstvo u 2000. godini (str.128-128) hrvatskipdf 160 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 401 KB
Vijest  
Posjeta: 2.237 *