hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.24 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.24 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1974.

Objavljen na Hrčku: 13.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Kemijski sastav, osobine i reološka svojstva bijenog sira sa područja SR Makedonije (str.74-82) hrvatskipdf 1 MB
The chemical composition and rheological properties of Macedonian "beaten" cheese (str.74-82)  
Natalija Kapac-Parkačeva, Tihomir Čižbanovski, D. Lazarevska
Izvorni znanstveni članak
 
Prilog poznavanju tehnologije somborskog sira (str.82-92) hrvatskipdf 1 MB
Sombor cheese (str.82-92)  
Ivica Vujičić, O. Radišić, R. Legetić, Nada Radišić
Izvorni znanstveni članak
 
Kratki osvrt na autohtone mliječne proizvode Dalmacije (str.93-95) hrvatskipdf 384 KB
Davor Baković
Pregledni rad
 
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 743 KB
Crtice  
Posjeta: 1.496 *