hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.33 No.7

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.33 No.7
Datum izdavanja: Srpanj 1983.

Objavljen na Hrčku: 19.02.2014.
Sadržaj Puni tekst
Određivanje termostabilnosti mlijeka metodom čašica (str.195-200) hrvatskipdf 771 KB
Determination of milk heat stability by the cup method (str.195-200)  
Ivica F. Vujičić, M. Vulić
Izvorni znanstveni članak
 
Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju (str.201-210) hrvatskipdf 2 MB
Analysis of the technology and the microflora of the "basa" from Lika and the choice of a starter for the industrial production of the cheese (str.201-210)  
Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanja promjena nutritivne vrijednosti kratkotrajno steriliziranog mlijeka različitog sadržaja mliječne masti u periodu skladištenja (str.211-217) hrvatskipdf 1 MB
Examination of changes of the nutrition value of UHT sterilized milk containing different quantities of milk fat in the course of storage (str.211-217)  
Gordana Niketić, Stevo Marinković, Nevena Bubnja, Duško Marković
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.218-220) hrvatskipdf 503 KB
Crtice  
Vijesti iz mljekarstva (str.221-223) hrvatskipdf 322 KB
Vijest  
Posjeta: 1.107 *