Skoči na glavni sadržaj
Oznaka časopisa u Hrčku

SKEI–MEĐUNARODNI INTERDISCIPLINARNI ČASOPIS

logo SKEI–MEĐUNARODNI INTERDISCIPLINARNI ČASOPIS

SKEI-međunarodni interdisciplinarni časopis je znanstveni časopis koji izdaje Sveučilište/Univerzitet "VITEZ" Vitez u suradnji sa: Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, Visoka škola modernog biznisa u Beogradu, Univerza v Novem mestu. U časopisu se objavljuju znanstveni i stručni radovi koji pokrivaju široki raspon područja: društvene znanosti-ekonomija, poslovna ekonomija i poduzetništvo, pravo, sociologija, psihologija; interdisciplinarne prirodne znanosti-biomedicina i zdravstvo; informacijske i komunikacijske znanosti; tehničke znanosti. Radovi i članci objavljeni u časopisu SKEI referiraju se u EBSCO bazi, CEEOL bazi, Index Copernicus International, EconBiz. Časopis izlazi dva puta godišnje. Radovi za broj 1 zaprimaju se do 30. travnja/aprila, a radovi za broj 2 zaprimaju se do 30. rujna/septembra.

  • Recenzija: vanjske recenzije, podjednako tuzemna i inozemna, samo znanstveni i stručni radovi, dvostruko slijepa, dvostruka
  • Prva godina izlaženja: 2020.
  • Učestalost izlaženja: 2
  • Područja pokrivanja: Informacijske i komunikacijske znanosti, Ekonomija, Pravo, Psihologija, Sociologija
  • Uključen u Hrčak: 04.01.2021.
  • Prava korištenja: “SKEI” – međunarodni interdisciplinarni časopis je u potpunosti otvorenog pristupa, što osigurava da je sav sadržaj slobodno dostupan na web stranici časopisa za osobnu ili obrazovnu upotrebu, bez ikakvih troškova za autore za prijavu ili objavljivanje njihovih radova ili drugih materijala. Autori koji objavljuju svoje radove u časopisu “SKEI” pristaju na uvjete Creative Commons licencu Atribucija-Nekomercijalno-Bez Izvoda (CC BY-NC-ND) Međunarodnu licencu (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/). Ova licenca omogućava drugima da preuzmu, podijele i koriste objavljene radove, uz uvjet da se autorima pravilno daje zasluga. Dodatno, radovi se ne smiju koristiti u komercijalne svrhe i ne smiju se stvarati izvedena djela iz originalnih radova.