Food Technology and Biotechnology , Vol. 52 No. 4, 2014.
- Datum izdavanja: 15.12.2014.
- Objavljen na Hrčku: 18.12.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Michal Kumšta, Pavel Pavloušek, Pavel Kárník
Izvorni znanstveni članak
Raquel Rodríguez-Solana, José Manuel Salgado, José Manuel Domínguez, Sandra Cortés-Diéguez
Izvorni znanstveni članak
Nicolas Venturini, Toussaint Barboni, Franck Curk, Jean Costa, Julien Paolini
Izvorni znanstveni članak
Anna Kucner, Robert Klewicki, Michał Sójka, Elżbieta Klewicka
Izvorni znanstveni članak
Aleksandra S. Velićanski, Dragoljub D. Cvetković, Siniša L. Markov, Vesna T. Tumbas Šaponjac, Jelena J. Vulić
Izvorni znanstveni članak
Renata Różyło, Urszula Gawlik-Dziki, Dariusz Dziki, Anna Jakubczyk, Monika Karaś, Krzysztof Różyło
Izvorni znanstveni članak
Marek Aljewicz, Grażyna Cichosz, Beata Nalepa, Marika Kowalska
Izvorni znanstveni članak
Cosmin Jinescu, Vasilica Alisa Aruş, Oana Cristina Pârvulescu, Ileana Denisa Nistor
Izvorni znanstveni članak
Amanda Reges de Sena, Ana Claúdia de Barros dos Santos, Miquéas Jamesse Gouveia, Marcelo Rodrigues Figueira de Mello, Tonny Cley Campos Leite, Keila Aparecida Moreira, Sandra Aparecida de Assis
Izvorni znanstveni članak
Chi-Huang Chang, Hua-Xin Chen, George Yü, Chiung-Chi Peng, Robert Y. Peng
Izvorni znanstveni članak
Marouane Melloul, Driss Iraqi, MyAbdelaziz El Alaoui, Gilles Erba, Sanaa Alaoui, Mohammed Ibriz, Elmostafa Elfahime
Izvorni znanstveni članak
Jadranka Frece, Jelena Cvrtila, Ivana Topić, Frane Delaš, Ksenija Markov
Prethodno priopćenje
Zoha Barzideh, Aishah Abd Latiff, Chee-Yuen Gan, Md. Zainul Abedin, Abd Karim Alias
Prethodno priopćenje
Ruzhen Zhan, Jian Wu, Jie Ouyang
Kratko priopćenje
Posjeta: 41.269 *