Food Technology and Biotechnology , Vol. 54 No. 2, 2016.
- Datum izdavanja: 24.06.2016.
- Objavljen na Hrčku: 27.06.2016.
Sadržaj
Puni tekst
Jadranka Frece, Marija Vrdoljak, Mija Filipčić, Marko Jelić, Iva Čanak, Željko Jakopović, Jelka Pleadin, Ivana Gobin, Tibela Landeka Dragičević, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak
Ángel Benito, Fernando Calderón, Felipe Palomero, Santiago Benito
Izvorni znanstveni članak
Ana Ljevar, Natka Ćurko, Marina Tomašević, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak
Ki Bae Hong, Jae Hwan Kim, Hyuk Kon Kwon, Sung Hee Han, Yooheon Park, Hyung Joo Suh
Izvorni znanstveni članak
Huanglei Pan, Shasha Song, Qiuyue Ma, Hui Wei, Difeng Ren, Jun Lu
Izvorni znanstveni članak
Marta Ambrosewicz-Walacik, Małgorzata Tańska, Daniela Rotkiewicz, Andrzej Piętak
Izvorni znanstveni članak
Rao-Chi Chien, Enkhjargal Ulziijargal, Jeng-Leun Mau
Izvorni znanstveni članak
Igor Poljak, Nada Vahčić, Milica Gačić, Marilena Idžojtić
Izvorni znanstveni članak
Dalibor Broznić, Gordana Čanadi Jurešić, Čedomila Milin
Izvorni znanstveni članak
Irina Mladenoska
Izvorni znanstveni članak
Fatemeh Nadi
Izvorni znanstveni članak
Doris Kokalj, Janez Hribar, Blaž Cigić, Emil Zlatić, Lea Demšar, Lovro Sinkovič, Helena Šircelj, Grega Bizjak, Rajko Vidrih
Kratko priopćenje
Jasenka Gajdoš Kljusurić, Kiril Mihalev, Ivana Bečić, Ivana Polović, Mariya Georgieva, Senka Djaković, Želimir Kurtanjek
Kratko priopćenje
Zheng-Yun Wu, Xue-Jun Lei, De-Wen Zhu, Ai-Min Luo
Kratko priopćenje
Josip Ćurko, Marin Matošić, Vlado Crnek, Višnja Stulić, Ivan Mijatović
Kratko priopćenje
Posjeta: 31.878 *