Food Technology and Biotechnology , Vol. 40 No. 2, 2002.
- Datum izdavanja: 18.06.2002.
- Objavljen na Hrčku: 27.03.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Zeljko Jurjevic, Michele Solfrizzo, Bogdan Cvjetkovic, Analisa De Girolamo, Angelo Visconti
Kratko priopćenje
Peter Raspor, Franc Cus, Katja Povhe Jemec, Tatjana Zagorc, Neza Cadez, Julij Nemanic
Izvorni znanstveni članak
Ana Majdak, Stanka Herjavec, Sandi Orlić, Sulejman Redžepović, Nikola Mirošević
Izvorni znanstveni članak
Željka Filipović-Kovačević, Miroslav Mikšaj, Nikola Berčuk, Marijana Jukić
Izvorni znanstveni članak
Romana Karas, Marlena Skvarča, Božidar Žlender
Izvorni znanstveni članak
Olivera Koprivnjak, Lanfranco Conte, Nicola Totis
Izvorni znanstveni članak
David A. Mitchell, Oscar F. von Meien, Luiz Fernando L. Luz Jr, Nadia Krieger
Izvorni znanstveni članak
Zoran Herceg, Vesna Lelas, Mirjana Škreblin
Izvorni znanstveni članak
Juan Carlos Espinosa, Monica Fernandez-Gonzalez, Juan Ubeda, Ana Briones
Kratko priopćenje
Posjeta: 15.304 *