Food Technology and Biotechnology , Vol. 40 No. 4, 2002.
- Datum izdavanja: 12.12.2002.
- Objavljen na Hrčku: 28.03.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Ivana Weygand-Durasevic, Ita Gruic-Sovulj, Sanda Rocak, Irena Landeka
Pregledni rad
Dragana Korenčić, Ivan Ahel, Dieter Söll
Pregledni rad
Ivana Ivančić-Baće, Nikolina Škrobot, Davor Zahradka, Erika Salaj-Šmic, Krunoslav Brčić-Kostić
Izvorni znanstveni članak
Gordana Rusak, Herwig O. Gutzeit, Jutta Ludwig-Müller
Izvorni znanstveni članak
Biljana Balen, Jadranka Milošević, Marijana Krsnik-Rasol
Izvorni znanstveni članak
Jerka Dumić, Sanja Dabelić, Mirna Flögel
Izvorni znanstveni članak
Gordan Lauc, Jerka Dumić, Sandra Šupraha, Mirna Flögel
Kratko priopćenje
Maria Feligini, Vlatka Cubric-Curik, Pietro Parma, Ino Curik, Gian Franco Greppi, Giuseppe Enne
Izvorni znanstveni članak
Snježana Mihaljević, Ivana Bjedov, Maja Kovač, Dunja Leljak Levanić, Sibila Jelaska
Izvorni znanstveni članak
Martins Bekers, Mara Grube, Livija Vulfa, Dagnija Upite, Elena Kaminska, Rita Scherbaka, Armands Vigants, Aleksejs Danilevich
Izvorni znanstveni članak
Chengling Yuan, Ji Wang, Yun Shang, Guohong Gong, Jianming Yao, Zengling Yu
Izvorni znanstveni članak
Fabio Coloretti, Carlo Zambonelli, Lorena Castellari, Vincenzo Tini, Sandra Rainieri
Izvorni znanstveni članak
Dejan Bavčar, Tatjana Košmerl
Izvorni znanstveni članak
Damir Magdić, Daniela Horvat, Zorica Jurković, Rezica Sudar, Želimir Kurtanjek
Izvorni znanstveni članak
Tihomira Gojmerac, Božica Mandić, Jelka Pleadin, Mario Mitak
Kratko priopćenje
Carlo Zambonelli, Cristiana Chiavari, Marzia Benevelli, Fabio Coloretti
Pregledni rad
Saša Bavec, Peter Raspor
Pregledni rad
Posjeta: 23.102 *