Skoči na glavni sadržaj

Veterinarska stanica , Vol. 50 No. 6, 2019.

  • Datum izdavanja: 21.11.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 21.11.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Hormonally active substances in the food chain from farm animals to consumers (str. 501-512)

Jelka Pleadin, Marko Samardžija
Pregledni rad


Procjena zdravstvenog rizika izloženosti toksičnim elementima u mesu i mesnim proizvodima iz Hrvatske (str. 0-0)

Nina Bilandžić, Marija Sedak, Bruno Čalopek, Maja Đokić
Izvorni znanstveni članak


Prevalence and control of Listeria monocytogenes in food production (str. 523-530)

Maja Kiš, Sanja Furmeg, Vesna Jaki Tkalec, Jadranka Sokolović, Krunoslav Sokolić, Željko Cvetnić
Izvorni znanstveni članak


Comparison of egg yolk-based and soybean lecithin-based extenders for cryopreservation of boar semen (str. 531-540)

Pachara Pearodwong, Junpen Suwimonteerabutr, Janyaporn Rungruangsak, Padet Tummaruk
Izvorni znanstveni članak


Research of Chlamydiosis presence in dogs population in Bosnia and Herzegovina (str. 541-547)

Benjamin Čengić, Amel Ćutuk, Edin Šatrović, Nazif Varatanović, Renata Lindtner Knific, Brigita Slavec, Lejla Velić, Alenka Dovč
Izvorni znanstveni članak


Prevalence and resistance of Campylobacter spp. in retail poultry meat (str. 0-0)

Blanka Pružinec Popović, Palmira Gregorović Kesovija, Maja Abram, Darinka Vučković
Izvorni znanstveni članak


Principles of experimental (interventions) in research (str. 559-564)

Miroslav Banić, Željko Mihaljević
Stručni rad


Food-associated intoxication in Pets: Xylitol and Salt (str. 0-0)

Andreja Prevendar Crnić, Ema Šantek, Jelena Šuran
Stručni rad


Veterinary profession in Antiquity (str. 0-0)

Petar Džaja, Krešimir Severin
Ostalo


Posjeta: 16.442 *