Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 26.02.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 04.05.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Samoborska salamijada (str. 2-3)


Kratko priopćenje


Novi pristup u prehrani jednodnevnih pilića (str. 4-6)

Zlatko Janječić
Kratko priopćenje


Iz Hravatske agencije za hranu (str. 6-8)


Vijest


QUALITY AND HEALTH SAFETY OF MEAT CANS (str. 70-74)

Nino Pinter, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Branimir Mioković, Željka Cvrtila Fleck, Vesna Dobranić, Nevijo Zdolec, Ivana Filipović
Stručni rad


THE EFFECT OF POTASSIUM AND SODIUM LACTATE ON SUSTAINABILITY OF MINCED BEEF MEAT AT DIFFERENT STORAGE CONDITIONS (str. 52-61)

Gordana Šmidt, Mirela Kovačić, Ivana Grgurić, Ines Bertinovec
Izvorni znanstveni članak


CHEMICAL COMPOSITION OF HORSE MEAT (str. 62-67)

Vesna Dobranić, Bela Njari, Branimir Mioković, Željka Cvrtila Fleck, Mirna Kadivc
Stručni rad


LACTOBACILLI IN FOOD HYGIENE (str. 67-70)

Damir Samac, Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Bela Njari, Mirza Hadžiosmanović, Ivana Filipović, Branimir Mioković, Vesna Dobranić
Stručni rad


KVALITETA MESA LUBINA TIJEKOM POHRANE NA LEDU (str. 74-80)

Krunoslav Bojanić, Lidija Kozačinski, Ivana Filipović, Nevijo Zdolec, Bela Njari
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 23.747 *