Food Technology and Biotechnology , Vol. 48 No. 2, 2010.
- Datum izdavanja: 10.06.2010.
- Objavljen na Hrčku: 11.06.2010.
Sadržaj
Puni tekst
Nikhil S. Shaligram, Rekha S. Singhal
Pregledni rad
Sebastjan Filip, Rok Fink, Janez Hribar, Rajko Vidrih
Pregledni rad
Fernanda V. A. Risso, Marcio A. Mazutti, Helen Treichel, Fátima Costa, Francisco Maugeri, Maria Isabel Rodrigues
Izvorni znanstveni članak
Lili Liu, Meihu Ma, Zhaoxia Cai, Xieli Yang, Wentao Wang
Izvorni znanstveni članak
Momein H. El-Katatny
Izvorni znanstveni članak
Cristian J. B. de Lima, Luciana F. Coelho, Jonas Contiero
Izvorni znanstveni članak
Sotirios Fragkostefanakis, Panagiotis Kalaitzis, Dimitrios Gerasopoulos, Anastasios S. Siomos
Izvorni znanstveni članak
Vesna Zechner-Krpan, Vlatka Petravić-Tominac, Iva Gospodarić, Lana Sajli, Senka Đaković, Jelena Filipović-Grčić
Izvorni znanstveni članak
Slađana Žilić, Vesna Hadži-Tašković Šukalović, Marija Milašinović, Dragana Ignjatović-Micić, Milan Maksimović, Valentina Semenčenko
Izvorni znanstveni članak
Irina Buchovec, Egle Paskeviciute, Zivile Luksiene
Izvorni znanstveni članak
Verica Dragović-Uzelac, Zvonimir Savić, Ana Brala, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Ante Biško
Izvorni znanstveni članak
Yong-Liang Zhuang, Li-Ping Sun, Xue Zhao, Hu Hou, Ba-Fang Li
Izvorni znanstveni članak
Elżbieta Klewicka
Kratko priopćenje
Jurica Zucko, Antonio Starcevic, Janko Diminic, Mouhsine Elbekali, Mohamed Lisfi, Paul F. Long, John Cullum, Daslav Hranueli
Kratko priopćenje
Norfarina Muhamad Nor, Rosfarizan Mohamad, Hooi Ling Foo, Raha Abdul Rahim
Kratko priopćenje
Posjeta: 70.887 *