Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. XIII No. 6, 2011.

  • Datum izdavanja: 09.12.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 08.05.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 385-385)

Contents (str. 417-417)


Kazalo


Microbial characterization of horse meat dry sausage (str. 450-455)

Damir Alagić, Miomir Stojnović, Nevijo Zdolec, Bela Njari, Ivana Filipović, Lidija Kozačinski, Anamaria Ekert Kabalin, Glorija Ćorić-Alagić, Natalija Vragović
Izvorni znanstveni članak


Physicochemical, hygienic and organoleptic characterization of Slavonian kulen (str. 456-462)

Danijel Karolyi
Izvorni znanstveni članak


Determination of sulfonamide residues in meat, meat products, fish and eggs (str. 434-434)

Nina Bilandžić, Ivana Varenina, Božica Solomun Kolanović, Branimir Šmić
Izvorni znanstveni članak


The effect of added selenium to poultry meat quality (str. 442-442)

Ivan Pušić, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Željka Cvrtila Fleck
Pregledni rad


Current state and trends in production of sheep meat in EU and Croatia (str. 463-470)

Andrijana Kegalj, Marina Krvavica, Krvavica Vrdoljak, Iva Ljubičić, Marijana Dragaš
Stručni rad


Posjeta: 17.824 *