Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 02.02.1999.
  • Objavljen na Hrčku: 05.12.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of level of starter culture on viability of probiotic bacteria in yoghurts (str. 3-8)

Ljerka Gregurek
Izvorni znanstveni članak


Incidence of subclinical mastitis on the farms with various number of cows (str. 9-14)

Samir Kalit, Jasmina Lukač Havranek
Izvorni znanstveni članak


Influence of composition and freezing process on stability of dairy desserts (str. 15-26)

Zoran Herceg, Vesna Hegedušić, Suzana Rimac
Izvorni znanstveni članak


Prebiotic substrates and lactic acid bacteria (str. 27-46)

Rajka Božanić, Ljubica Tratnik
Pregledni rad


(str. 47-50)

France Kervina, Vanja Habjan Penca, Bogdan Perko
Stručni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 51-60)


Vijest


(str. 61-63)

Ljerka Gregurek
Stručni rad


IN MEMORIAM - prof.dr.sc. Josip Živković (str. 66-66)


In memoriam, Nekrolog, Obituarij


Posjeta: 16.426 *