Skoči na glavni sadržaj
Oznaka časopisa u Hrčku

Acta stomatologica Croatica : International journal of oral sciences and dental medicine

logo Acta stomatologica Croatica : International journal of oral sciences and dental medicine

Acta stomatologica Croatica je vodeći znanstveno-stručni neprofitni časopis za područje stomatologije i bolesti usta. Izlazi od 1966. godine s periodicitetom od četiri sveščića u jednom svesku godišnje. Acta stomatologica Croatica objavljuje izvorne znanstvene radove, prethodna priopćenja, prikaze slučaja, prikaze knjiga i novosti. Svi rukopisi podliježu obveznoj dvostrukoj slijepoj recenziji vodećih znanstvenika za predmetno područje. Izdavač ne naplaćuje autorima pripremu i objavljivanje članaka.

  • Recenzija: vanjske recenzije, podjednako tuzemna i inozemna, samo znanstveni i stručni radovi, dvostruko slijepa, dvostruka
  • Prva godina izlaženja: 1966.
  • Učestalost izlaženja: 4
  • Područja pokrivanja: Dentalna medicina, Biomedicina i zdravstvo
  • Uključen u Hrčak: 07.02.2006.
  • Druga izdanja: Acta stomatologica Croatica
  • Prava korištenja: Autorska prava pripadaju autorima. Vlasnička prava posjeduje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatsko stomatološko društvo Hrvatskoga liječničkog zbora. Radovi objavljeni u Acta stomatologica Croatica ustupljeni su pod licencijom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 4.0 međunarodna. Dozvoljeno je radove preuzimati i dijeliti s drugima pod uvjetom da se ispravno navodi autorstvo, ali se radovi ne smiju na bilo koji način mijenjati ili koristiti u komercijalne svrhe. https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode Godišnja pretplata na tiskani časopis za Hrvatsku: 200,00 kn osobna, 100 kn za studente ili 300 kn za ustanove uplaćuje se na račun broj: 2360000-1101235285.
Arhiva

Posjeta: 5.179.636 *