Skoči na glavni sadržaj

Kazalo


Puni tekst: njemački pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 167

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 190

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 173

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 182

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 177

citiraj


Sažetak

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Nutritional quality of fat in industrial sausages....................................................................................502
SHORT COMMUNICATION
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Establishing the presence of Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus fungi in dry beef meat... .......506
SHORT COMMUNICATION
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
The quality of meat dishes from lamb... ..................................................................................................512
PROFESSIONAL PAPER
Senčić, Đ., Samac, D.
Pig genotypes for production of traditional durable meat products... ...............................................519
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
Effect of different types of smoke on sensory profile of frankfurters... ...............................................521

Ključne riječi

Hrčak ID:

191045

URI

https://hrcak.srce.hr/191045

Datum izdavanja:

12.12.2017.

Podaci na drugim jezicima: njemački hrvatski talijanski španjolski

Posjeta: 1.644 *