Kazalo
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 209
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 195
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 218
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 204
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Sažetak
ARTÍCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Calidad nutritiva de la grasa en los embutidos industriales... .............................................. .....503
COMUNICATIÓN CORTA
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Determinación de la presencia de los hongos Aspergillus flavus y Aspergillus parasiticus en la carne de res seca... .................................. .....507
COMUNICATIÓN CORTA
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
Calidad de las preparaciones de carne de cordero... ..................................................... .....512
ARTÍCULO TEORICO
Senčić, Đ., Samac, D.
Genotipos de los credos para la producción de los productos cárnicos crudo-curados tradicionales... ............................................ .....519
ARTÍCULO CIENTIFICO ORIGINAL
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
El efecto de diferentes tipos de humo sobre elperfil sensorial de salchichas... ................. .....525
Ključne riječi
Hrčak ID:
191045
URI
https://hrcak.srce.hr/191045
Datum izdavanja:
12.12.2017.
Podaci na drugim jezicima:
njemački
hrvatski
engleski
talijanski
Posjeta: 2.345
*