Kazalo
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 209
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 195
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 218
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 204
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Sažetak
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Qualità nutrizionale del grasso delle salsicce industriali... ................................................ .....503
COMUNICZIONE PRECEDENTE
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Accertamento della presenza dei funghi Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus nella carne bovina essiccata.. ................... .....507
COMUNICZIONE PRECEDENTE
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
La qualità delle preparazioni di carne d’agnello.. ................................................... .....512
ARTICOLO SPECIALISTICO
Senčić, Đ., Samac, D.
Genotipi dei maiali per la produzione dei prodotti tradizionali stagionati a base di carne.. .......................................................... .....520
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
Effetto dei diversi tipi di fumo sul profilo sensoriale dei würstel... ............................. .....525
Ključne riječi
Hrčak ID:
191045
URI
https://hrcak.srce.hr/191045
Datum izdavanja:
12.12.2017.
Podaci na drugim jezicima:
njemački
hrvatski
engleski
španjolski
Posjeta: 2.345
*