Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj broja


Puni tekst: njemački pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 167

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 190

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 173

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 182

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb

str. 495-495

preuzimanja: 177

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Nutritivna kvaliteta masti industrijskih kobasica...... ...........................................................................496
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Utvrđivanje prisustva gljivica Aspergillus flavus i Aspergillus parasiticus u goveđem suhom mesu... .......504
PRETHODNO PRIOPĆENJE
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa... ..................................................................................508
STRUČNI RAD
Senčić, Đ., Samac, D.
Genotipovi svinja za proizvodnju tradicionalnih trajnih mesnih proizvoda.......................................513
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
Učinak različitih vrsta dima na senzorni profil hrenovki ... ...................................................................525

Ključne riječi

Hrčak ID:

191045

URI

https://hrcak.srce.hr/191045

Datum izdavanja:

12.12.2017.

Podaci na drugim jezicima: njemački engleski talijanski španjolski

Posjeta: 1.644 *