Kazalo
Contenido
Puni tekst: hrvatski pdf 74 Kb
str. 423-423
preuzimanja: 104
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contenido. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (5.), 423-423. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/285199
MLA 8th Edition
"Contenido." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 5., 2022, str. 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenido." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 5. (2022): 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199
Harvard
(2022). 'Contenido', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(5.), str. 423-423. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/285199 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Contenido. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 27.12.2024.];24.(5.):423-423. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199
IEEE
"Contenido", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 5., str. 423-423, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
ARTĺCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Zlata Kralik, Gordana Kralik, Ivona Djurkin Kušec, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić, Manuela Košević
La calidad de la carne de pollos de engorde en el mercado nacional
ARTĺCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak
Estabilización de la grasa de ganso con antioxidantes y sinergistas
ARTÍCULO DE REVISIÓN
Amina Jažić, Ivana Bartula Gustin, Adnan Jažić, Almedina Zuko
La presencia de Anisakis spp. en Bosnia y Herzegovina
ARTÍCULO DE REVISIÓN
Frane Rakić, Tomislav Mikuš, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila
Riesgos de consumir harina de grillo
Ključne riječi
Contenido
Hrčak ID:
285199
URI
https://hrcak.srce.hr/285199
Datum izdavanja:
14.10.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
talijanski
Posjeta: 1.116
*