Index
Sadržaj
Full text: croatian pdf 741 Kb
page 201-201
downloads: 123
cite
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (3.), 201-201. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/259411
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., no. 3., 2021, pp. 201-201. https://hrcak.srce.hr/259411. Accessed 27 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., no. 3. (2021): 201-201. https://hrcak.srce.hr/259411
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(3.), pp. 201-201. Available at: https://hrcak.srce.hr/259411 (Accessed 27 November 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [cited 2024 November 27];23.(3.):201-201. Available from: https://hrcak.srce.hr/259411
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., no. 3., pp. 201-201, 2021. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/259411. [Accessed: 27 November 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Lea Demšar, Andrea Rukavina, Mateja Lušnic Polak
Profil masnih kiselina kalifornijske pastrve iz uzgajališta u Sloveniji
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Rea Kotlar, Marijana Drinovac Topalović, Mladenka Šarolić
Utjecaj razlika u tehnologiji na kemijska i senzorna svojstva dalmatinske pečenice
PREGLEDNI RAD
Domagoj Gabrić, Mia Kurek, Mario Ščetar, Kata Galić
Primjena apsorbera vlage kod pakiranja mesa i ribe
PREGLEDNI RAD
Ivan Stupnišek, Mateja Jež Rogelj , Ramona Franić
Sektor svinjogojstva u okvirima agrarne i ruralne politike
Keywords
Sadržaj
Hrčak ID:
259411
URI
https://hrcak.srce.hr/259411
Publication date:
7.6.2021.
Article data in other languages:
english
german
spanish
italian
Visits: 1.504
*