Skoči na glavni sadržaj

Kazalo


Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 281

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 247

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 219

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 213

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 229

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Mikuš , T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Stavovi hrvatskih potrošača mesa prema proizvodima i proizvodnji u skladu sa zahtjevima za dobrobit životinja ......................................................................................................................................300
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Kemijski sastav i pojavnost mikotoksina u tradicionalnim mesnim proizvodima podrijetlom s domaćinstava Bosne i Hercegovine .........................................................................................................309
STRUČNI RAD
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Držanje ovaca i koza u ekološkoj proizvodnji ..........................................................................................317
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Analogija u prijenosu 40K i 137Cs iz hrane u meso preživača .................................................................344
PREGLEDNI RAD
Dobeic, M.
Ozon kao alternativni dezinficijens u prehrambenoj industriji ............................................................352

Ključne riječi

Hrčak ID:

185167

URI

https://hrcak.srce.hr/185167

Datum izdavanja:

18.7.2017.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 2.570 *