Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski jpg 298 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 286

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Urška Dolhar, Lea Demšar
Utjecaj jodirane soli na fizikalno-kemijske parametre
i senzorska svojstva sušenog svinjskog karea .................................................................................. 306

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Nives Marušić Radovčić, Hedviga Planinčić, Helga Medić
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti
i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta ...................................... 308

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Drago Šubarić, Krunoslav Aladić
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti ........................................................ 317

STRUČNI RAD
Kriještorac Iman, Naida Kapo, Ahmed Smajlović
Detekcija histamina u uzorcima konzervirane i svježe ribe ................................................................ 325

Ključne riječi

Hrčak ID:

204218

URI

https://hrcak.srce.hr/204218

Datum izdavanja:

27.7.2018.

Podaci na drugim jezicima: engleski španjolski njemački talijanski

Posjeta: 2.044 *