Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Urška Dolhar, Lea Demšar
Utjecaj jodirane soli na fizikalno-kemijske parametre
i senzorska svojstva sušenog svinjskog karea .................................................................................. 306
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Nives Marušić Radovčić, Hedviga Planinčić, Helga Medić
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti
i sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta ...................................... 308
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Drago Šubarić, Krunoslav Aladić
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti ........................................................ 317
STRUČNI RAD
Kriještorac Iman, Naida Kapo, Ahmed Smajlović
Detekcija histamina u uzorcima konzervirane i svježe ribe ................................................................ 325
Ključne riječi
Hrčak ID:
204218
URI
Datum izdavanja:
27.7.2018.
engleski španjolski njemački talijanski
Posjeta: 2.044 *