Croatian journal of food science and technology , Vol. 13 No. 1, 2021.
- Datum izdavanja: 01.06.2021.
- Objavljen na Hrčku: 08.06.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Oluwayemisi Foluke Jonathan Awofadeju, Adeola Bosede Awe, Olayinka Janet Adewumi, Elizabeth Adewumi Adeyemo
Izvorni znanstveni članak
Abiodun A. Olapade, Oluwayemisi F. J. Awofadeju
Izvorni znanstveni članak
Babalola Taiwo, Omobuwajo Taiwo, Akanbi Charles
Izvorni znanstveni članak
Rahman Akinoso, Kazeem Koledoye Olatoye, Yoyinsola Rukayat Adedokun
Izvorni znanstveni članak
Ndife Joel, Imade Itohan, Samaila James
Izvorni znanstveni članak
Adebimpe Fatimat Okeleye, Charles Taiwo Akanbi, Tunde Afolabi Morakinyo
Izvorni znanstveni članak
Christiana Teniola Gbadebo, Latifah Taiye Ahmed
Izvorni znanstveni članak
Muluken K. Kassa, Shimelis A. Emire
Izvorni znanstveni članak
Musliu Sunmonu, Mayowa Sanusi, Habeeb Lawal
Izvorni znanstveni članak
Innocent Okwunodulu, Stella Chikezie, Adindu Linus-Chibuezeh, Solomon Solomon
Izvorni znanstveni članak
Nusrat Jahan Shoshi, Md. Harun Or Rashid, M.U.M. Abu Zakaria, Shuvagato Mondal, Shuva Bhowmik
Izvorni znanstveni članak
Jelili Babatunde Hussein, Joseph idowu Olaniyi, Esther Anjikwi Msheliza, Seember Bernadette Kave
Izvorni znanstveni članak
Rasheed Olatunji Moruf, Oluwafolakemi Anthonia Afolayan, Mayomi Adenike Taiwo, Mogbonjubola Mutiat Ogunbambo
Izvorni znanstveni članak
Olajide Sobukola, Feyisola Ajayi, Omowunmi Kayode, Opeyemi Faloye
Izvorni znanstveni članak
Ayomide F. Sowemimo, Abiola O. Obisesan, Funmilola A. Ayeni
Izvorni znanstveni članak
Sameera A. Rege, Megha A. Varshneya, Shamim A. Momin
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 21.808 *