Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 281
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 247
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 213
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 229
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
ARTÍCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Mikuš, T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Actitudes del consumidor de carne en Croacia sobre los productos y producción respetuosos del bienestar animal.......................................307
ARTÍCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
La compocisión química y la manifestación de los micotoxinas en productos cárnicos tradicionales de los hogares de Bosnia y Herzegovina ................316
ARTÍCULO TEORICO
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Cría de ovejas y de cabras en la producción ecológica ..........................................................322
ARTÍCULO CIENTIFICO ORIGINAL
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Analogía de la transferencia del 40K y del 137Cs de la comida a la carne de los rumiantes ....................345
ARTÍCULO TEORICO
Dobeic M.
Ozono como desinfectante alternativo en la industria alimentaria .....................................353
Ključne riječi
Hrčak ID:
185167
URI
https://hrcak.srce.hr/185167
Datum izdavanja:
18.7.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
talijanski
Posjeta: 2.570
*