hrcak mascot   Srce   HID

MESO : The first Croatian meat journal,Vol. VIII No. 6
Publication date: December 2006

Published on HRČAK: 30 April 2008
Table of contents Full text
Sadržaj (str.313-313) croatianpdf 211 KB
Index  
"Higijenski paket" EU - higijenske mjere u proizvodnji namirnica životinjskog podrijetla (str.314-315) croatianpdf 208 KB
Mirza Hadžiosmanović, Nevijo Zdolec
News
 
Mortadela (str.315-319) croatianpdf 781 KB
Miroslav Kolovrat
Other
 
Krois & Söhne: mi stvaramo EU-poduzeća (str.320-321) croatianpdf 361 KB
Other  
Porast proizvodnje mesa peradi u zemljama Istočne Europe (str.322-324) croatianpdf 378 KB
Zlatko Janječić
Short communication, Note
 
Povjerenje kroz kvalitetu, sljedivost te inovaciju (str.326-327) croatianpdf 271 KB
Other  
Pregled mesa i organa nakon klanja prema propisima EU (str.328-332) croatianpdf 512 KB
Nevijo Zdolec
Short communication, Note
 
Iz Hrvatske agencije za hranu (str.334-336) croatianpdf 271 KB
Andrea Gross Bošković
Short communication, Note
 
Odabrane stranice: SAD:Sve više pilećeg mesa pozitivno na salmonelu (str.337-337) croatianpdf 251 KB
Other  
Mataš-M.N. (str.338-339) croatianpdf 207 KB
Other  
Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05) (str.340-344) croatianpdf 686 KB
Short communication, Note  
Znanstveno-stručni prilozi (str.345-345) croatianpdf 175 KB
Index  
Carcass traits of baby beef simmental cattle (str.346-350)  
Svojstva trupa simentalske tovne mlade junadi (str.346-350) englishpdf 334 KB
Danijel Karolyi, Marija Đikić, Krešimir Salajpal, Vlatka Čubrić Čurik, Ivan Jurić
Original scientific paper
 
Bioluminiscentne bakterije na osliću (Merluccius merluccius) (str.350-354) croatianpdf 352 KB
Bioluminiscent bacteria in hake (Merluccius merluccius) (str.350-354)  
Milan Čanković
Preliminary communication
 
Proizvodnja pršuta u svijetu i kod nas (str.355-365) croatianpdf 519 KB
Dry-cured ham production in the world and in Croatia (str.355-365)  
Marina Krvavica, Jelena Đugum
Review article
 
Kemijski sastav mesa riba (str.365-370) croatianpdf 478 KB
Chemical composition of fish meat (str.365-370)  
Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski
Professional paper
 
Suvremena proizvodnja polutrajnih suhomesnatih proizvoda (str.371-376) croatianpdf 373 KB
Production of semi-dry meat products (str.371-376)  
Zdravko Đermanović
Professional paper
 
Prikaz iz literature (str.376-378) croatianpdf 241 KB
Nevijo Zdolec, Nikolina Pavličević
Case report
 
Visits: 54.504 *