hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XI No. 5, 2009.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XI No. 5
Datum izdavanja: listopada 2009.

Objavljen na Hrčku: 18. 5. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Physico - chemical and colour properties of homemade slavonian sausage (str.280-284) engleskipdf 225 KB
Dragan Kovačević, Krešimir Mastanjević, Drago Šubarić, Kristina Suman
Izvorni znanstveni članak
 
Dalmatinska kaštradina [koštradina] (str.285-290) hrvatskipdf 687 KB
Marina Krvavica, Emilija Friganović, Jelena Đugum, Andrijana Kegalj
Stručni rad
 
Histamini i biogeni amini kao indikatori svježine ribe i ribljih proizvoda (str.291-295) hrvatskipdf 358 KB
Tanja Bogdanović, Sanja Lelas, Edy Listeš, Vida Šimat
Stručni rad
 
Analiza opasnosti i odreivanje kriticnih kontrolnih tocaka u procesu proizvodnje “mesa z tiblice” (str.296-301) hrvatskipdf 308 KB
Ivana Filipović, Lidija Kozačinski, Liesbeth Jacxsens, Andreja Rajković, Bela Njari, Nevijo Zdolec
Stručni rad
 
Integrirani sustav upravljanja (str.301-310) hrvatskipdf 3 MB
Nino Pinter, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Branimir Mioković, Željka Cvrtila Fleck, Vesna Dobranić, Ivana Filipović, Nevijo Zdolec
Stručni rad
 
Posjeta: 17.130 *