hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.9

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.9
Datum izdavanja: Listopad 1985.

Objavljen na Hrčku: 01.02.2013.
Sadržaj Puni tekst
Značaj praćenja mikrobiološke ispravnosti mlijeka i mliječnih proizvoda (str.259-262) hrvatskipdf 599 KB
Importance of following up the microbiological milk and dairy products correctness (str.259-262)  
Elika Mesaroš, Šime Bokan, Aleksandar Sablić, Miroslav Cuculić
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje promjene mikroflore pasteriziranog vrhnja s 30 % mliječne masti tijekom čuvanja pri temperaturi hladionika (str.263-266) hrvatskipdf 487 KB
Microflora changes examining of pasteurized cream with 30 % milk fat, during storage at refrigerator temperature (str.263-266)  
Ljerka Kršev, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj primjene jestivih gliceridnih premaza na randman sira (str.267-274) hrvatskipdf 995 KB
The influence of edibles glicerid coating materials on cheese production yield (str.267-274)  
Marijana Carić, Žarko Vrbaški, Ljiljana Kulić, Dragoljub Gavarić, Ksenija Vranac, Živanko Radovančev
Izvorni znanstveni članak
 
O deslabilizaciji hlađenog vrhnja (str.275-279) hrvatskipdf 710 KB
About destabilisation of cooled cream (str.275-279)  
Darko Škrinjar
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.280-280) hrvatskipdf 189 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.281-283) hrvatskipdf 332 KB
Vijest  
Posjeta: 1.526 *