|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: listopada 1985.
Objavljen na Hrčku: 1. 2. 2013.
Sadržaj |
Puni tekst |
Značaj praćenja mikrobiološke ispravnosti mlijeka i mliječnih proizvoda
(str.259-262)
|
hrvatskipdf 599 KB
|
Importance of following up the microbiological milk and dairy products correctness
(str.259-262)
|
|
Elika Mesaroš, Šime Bokan, Aleksandar Sablić, Miroslav Cuculić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Ispitivanje promjene mikroflore pasteriziranog vrhnja s 30 % mliječne masti tijekom čuvanja pri temperaturi hladionika
(str.263-266)
|
hrvatskipdf 487 KB
|
Microflora changes examining of pasteurized cream with 30 % milk fat, during storage at refrigerator temperature
(str.263-266)
|
|
Ljerka Kršev, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj primjene jestivih gliceridnih premaza na randman sira
(str.267-274)
|
hrvatskipdf 995 KB
|
The influence of edibles glicerid coating materials on cheese production yield
(str.267-274)
|
|
Marijana Carić, Žarko Vrbaški, Ljiljana Kulić, Dragoljub Gavarić, Ksenija Vranac, Živanko Radovančev
Izvorni znanstveni članak
|
|
O deslabilizaciji hlađenog vrhnja
(str.275-279)
|
hrvatskipdf 710 KB
|
About destabilisation of cooled cream
(str.275-279)
|
|
Darko Škrinjar
Izvorni znanstveni članak
|
|
Izvodi iz stručne literature
(str.280-280)
|
hrvatskipdf 189 KB
|
Vijest
|
|
Vijesti iz mljekarstva
(str.281-283)
|
hrvatskipdf 332 KB
|
Vijest
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|