hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.27 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.27 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1977.

Objavljen na Hrčku: 22.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Neke osobine tehnologije i fizičko-kemijska stabilnost UHT sterilizirane pavlake (str.74-78) hrvatskipdf 810 KB
Ivica Vujičić, Aly I. Hassan
Izvorni znanstveni članak
 
Izučavanje refrakcije mliječnog seruma i refraktometrijskog broja (str.79-85) hrvatskipdf 979 KB
Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak
 
Tehnologija kumisa i mogućnosti industrijske proizvodnje od kravljeg mlijeka (str.86-92) hrvatskipdf 894 KB
Nebojša Živić
Stručni rad
 
Smrznuto slatko tučeno vrhnje (str.92-95) hrvatskipdf 615 KB
Dubravka Filjak
Stručni rad
 
XV. seminar za mljekarsku industriju (str.95-96) hrvatskipdf 249 KB
Vijest  
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 765 KB
Vijest  
Posjeta: 1.830 *